DZOH nog steeds ongeslagen

WINSUM – In de weekend 1e klasse J was DZOH op het Gert Reinders Sportpark in Winsum weer goed op dreef. Winsum, de naaste belager werd eigenlijk al in de eerste minuten voor een onmogelijke opgave gezet. Nadat Joel Zweerink in de 7e minuut de score opende (0-1) was het Aron Timmerman die binnen het kwartier de 0-2 wist binnen te schieten. DZOH bleef doorgaan en dat leverde in de 37e minuut de 0-3 op via een tweede treffer van Aron Timmerman.

Dat weer ook de ruststand en na de thee schakelde DZOH iets gas terug, maar controleerde de wedstrijd wel. Winsum kreeg niet veel mogelijkheden en uiteindelijk was het Joel Zweerink met zijn tweede van de middag de eindstand op 0-4 bepaalde. Komende zaterdag staat de plaatselijke derby tussen DZOH en SVBO op het programma. De aanvang is 18.00 uur.