Drenthina kan in Surhuisterveen niet winnen

SURHUISTERVEEN – In de zaterdag 2e klasse J moet Drenthina de aansluiting met de top zes even loslaten, want het liep in Surhuisterveen door een 1-1 gelijkspel een beetje schade op. De thuisclub kwam al na zeven minuten op een 1-0 voorsprong via Rienk Bouma. Dat werd ook de ruststand, want behoudens een gele kaart voor Wibo van der Werff gebeurde er niet veel meer in deze eerste helft.

In de 2e helft ging Drenthina op jacht naar de gelijkmaker en de beloning kwam na bijna 70 minuten via een treffer van Finn Hoogeveen. 1-1. In de laatste 20 minuten probeerde Drenthina het nog wel, maar meer dan een gele kaart voor Finn Huyser en Sem Hindriks leverde het niet meer op. Eindstand 1-1. Zaterdag staat voor Drenthina de thuiswedstrijd tegen LTC op het programma dat met drie punten meer dan Drenthina op de 7e plaats staat.