SVV 04 wint van Wacker

SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse D wist SVV 04 haar thuiswedsstrijd tegen Wacker, na een 1-0 ruststand met 3-0 te winnen. SVV 04 probeerde vanaf het begin de wedstrijd naar haar hand te zetten en werd daar al een beetje in gesteund door een doelpunt van Daan Finke binnen 10 minuten. Daarna werd het wel een beetje een gelijk opgaande eerste helft zonder meer doelpunten. Eindstand 1-0.

Ook in het 2e deel van de wedstrijd hetzelfde beeld, maar nu wist SVV 04 pas in de laatste 10 minuten de wedstrijd helemaal naar zich toe te trekken. Jeroen Drenten wist de 2-0 te scoren en in de slotfase is het Julian de Groote die de eindstand op 3-0 bepaalde. Komende zondag staat voor SVV 04 de uitwedstrijd tegen Ruinen op het programma.