SC Erica onderuit tegen Steenwijkerwold

ERICA - SC Erica wist het inhaalduel tegen Steenwijkerwold in de Tweede Klasse H niet met punten te bekronen, want na 90 minuten stond er een 0-2 op het scorebord. SC Erica was wel veel aan de bal , maar was niet creatief genoeg om daar ook winst uit te halen, terwijl dat in de strijd om uit de onderste regionen weg te komen wel belangrijk was.

Nadat De ploeg uit Steenwijkwold al een goede scoringskans had gehad was het halverwege de eerste helft dat Colin Peemen de bal uit een vrije trap langs doelman Stijn Blum tegen het net plaatste 0-1. SC Erica probeerde daarna wel deze achterstand weg te werken en werd het nog een treffer van Roy Lit afgekeurd. Het wed uiteindelijk 0-2 door een doelpunt van Hein Winter.