Belangrijke winst voor FC Klazienaveen

DE KRIM - Het is nog te vroeg in het seizoen om te spreken van een degradatieduel maar FC Klazienaveen moest als voorlaatste aantreden tegen rode lantaarndrager DKB. Voor FC Klazienaveen dus een duel van aanhaken of afhaken en het werd aanhaken. De eerste de beste aanval van DKB in de 2e minuut was gelijk raak. 1-0. FC Klazienaveen moest gelijk in de achtervolging. In de 10e minuut was het Jesse Zwart die uit een scrimmage de gelijkmaker maakte. 1-1,

In de 27e minuut rondde Aaron Brinks goed voorbereidend werk van Jesse Zwart af. 1-2. Vlak na rust kreeg FC Klazienaveen een strafschop en Jesse Habing scoorde de 1-3. DKB die na een rode kaart in ondertal kwam maakte het FC Klazienaveen niet gemakkelijk.

DKB werd fanatieker en scoorde de 2-3. FC Klazienaveen werd onrustiger, maar Jesse Habing schoot de bal vanaf de middenlijn naar voren en tot ieders verrassing verdween die in het DKB doel. Eindstand 2-4 en dat betekende drie belangrijke punten voor de Klazienaveners.