Twedo wint van Dalen

NIEUW AMSTERDAM - In de 2e klasse H eindigde de wedstrijd Twedo- Dalen in een 2-1 overwinning voor Twedo. Dalen speelde tegen de wind in met veel combinatie spel, terwijl Twedo vooral de lange bal hanteerde. Het was Dalen die op voorsprong kwam nadat Wouter Eiting goed vrij werd gespeeld en de 0-1 scoorde.

Daarna kreeg Dalen nog enkele mogelijkheden maar Twedo doelman Rick Manting stond op de goede plek. Twedo bleef daarna steeds de lange bal hanteren en hier mee lukte het eindelijk een keer om Iwan Immink in stelling te brengen. Alleen voor de keeper maakte Immink geen fout en trok de stand weer gelijk. 1-1.

Dat werd ook de ruststand. In de 2e helft kreeg Dalen een stafschop, maar doelman Rick Manting stopte de inzet en moest later wegens een blessure worden vervangen door Aalderink. Twedo schepte daar moet uit en 20 minuten voor tijd wisten de Nieuw Amsterdammers via Jurben Visser op 2-1 te komen en dat werd ook de eindstand.