CEC blijft in het spoor van Bargeres

OOSTWOLD – In de zaterdag 5e klasse F stond de wedstrijd VVS Oostwold – CEC op het programma. Na ruim 90 minuten stond er een 1-2 uitslag op het scorebord. In de eerste helft kreeg CEC kansen om de 3-0, 4-0 te maken, maar bij de thee stond het nog steeds een beetje onverdiend 0-0. In de 2e helft bleef CEC, met de 15-jarige debuterende Joris van der Berg in het doel, de bovenliggende partij. Dani Jansen wist een afvallende bal goed op te pikken en scoorde de 0-1. Daarna was het gelijk raak bij de eerste kans voor de thuisclub en stond het tegen de verhouding in 1-1. CEC dat inmiddels ook al twee strafschoppen had moeten hebben, gooide nog één keer alles in de strijd en dankzij een treffer van Tom Rengers wist het in de slotfase een dik verdiend 2-1 overwinning te behalen.