Drenthina na winst op FC Lewenborg aan kop in de 2e periode

GRONINGEN – In de zaterdag 2e klasse J wist Drenthina de wedstrijd tegen FC Lewenborg met 3-1 te winnen. Op sportpark Lewenborg kwamen de Emmenaren al snel op voorsprong na een mooie aanval die keurig door een speler van FC Lewenborg in het eigen doel werd afgerond. 0-1. Enkele minuten later gebeurde het ook achterin bij Drenthina en stond het plotseling 1-1.

Daarna ging het vrij snel met de doelpunten na enkele goede aanvallen. Rolands Koops zorgde voor de 1-2 en Finn Hoogeveen was twee minuten later ook trefzeker en zo stond het halverwege de wedstrijd al 1-3. Drenthina trainer

Robert Oosting: ,,Daarna hadden wij de wedstrijd redelijk onder controle zonder dat wij echt goed voetbalden. Met deze overwinning staan wijn nu ook bovenaan in de 2e periode. Hopelijk kunnen wij deze overwinningen over een week een goed gevolg geven als wij zaterdag op sportpark De Oude Ros tegen Gorecht, dat twee puntjes boven ons staat, moeten spelen”.