EHS 85 toont veerkracht

EMMERSCHANS - Op een niet al te best veld leek EHS 85 op 1-0 te komen na 2 minuten na een een-twee van Teuben en Alilovic maar de grensrechter vlagde. Kort daarna kwam Noordster op 0-1 door een listige lob over de keeper van Emmerschans. Kort er na leek het over en sluiten voor de Schanskers na de 0-2 voor Noordster via Kees Duin.

Maar na een klein half uur maakte Teuben zijn met 14e goal van het seizoen de aansluitingstreffer, tevens de ruststand. Daarna stopte de goed keepende Sem van der Weg nog een strafschop.

Na rust was het voetbal niet best van beide kanten maar toonde EHS’85 een portie veerkracht. Eberhard knikte uit een corner keihard raak en Alilovic maakte er 4-2 uit een rebound na een schot van de ingevallen Jeroen Smit.

Vlak voor tijd tekende de Pekelder spits Duin voor zijn tweede en Noordsters derde. Eindstand 4-3 en de drie punten blijven op Emmerschans! Volgende week speelt EHS’85 wederom een lastige thuiswedstrijd tegen Actief.