SVV'04 en Dwingeloo gelijk op

SCHOONEBEEK - In de zondag 3e klasse C kwamen SVV 04 en Dwingeloo niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het begin van de wedstrijd op sportpark De Kampen was voor Dwingeloo en kreeg de betere kansen. Zo testte Dwingeloo aanvoerder Fabian Bosker de kwaliteiten van SVV'04-doelman Wiljo Wesseling, maar kwamen na een kwartier wel op voorsprong.

Nemo de Vries kwam in balbezit en kon rustig aanleggen voor een schot en wist de 0-1 te scoren. Zes minuten later was het Rick Piek die zijn ploeg via een strafschop weer in de wedstrijd zette na een overtreding binnen de zestien door Dwingeloo-doelman Lars Bouw. 1-1.

In de tweede helft was SVV 04 pas in de eindfase nog dichtbij een winnende treffer, maar de invallers Dion Tuinier en Bart Moes wisten deze niet te benutten. Eindstand derhalve 1-1.