HOVC verliest nipt van Annen

ODOORN - De wedstrijd tussen HOVC en Annen leek op een doelpuntloos gelijkspel uit te draaien, totdat de gasten in blessuretijd een strafschop kregen. De gemiste strafschop werd uiteindelijk door Niels Julian Kruit binnen binnengeschoten en dus won Annen met 0-1 in Exloo. Op het veld viel er weinig te genieten en stond het bij rust nog steeds 0-0.

In de 2e helft kreeg HOVC de eerste kans, maar Brent Middeljans schoot in het zijnet, terwijl Annen in de 2e helft sterker werd. HOVC-doelman Maarten Ritsema moest een paar keer redding brengen en het venijn zat echter in de staart. In blessuretijd floot Alkema voor een strafschop. Ritsema stopte de strafschop van Sven Boersma maar de afvallende bal werd door Julian Kruit binnengeschoten. 0-1 en drie punten voor Annen.