Bargeres pakt 12e overwinning op rij

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F staat er dit seizoen geen maat op Bargeres. De ploeg van trainer Geert Aalderink wist zaterdagmiddag ook na de 12e wedstrijd nog zonder puntverlies te blijven. Met 6-1 werd BATO weer naar Winschoten teruggestuurd.

Bargeres trainer Geert Aalderink: ,,Ondanks de grote uitslag vond ik er qua voetbal niet zoveel verschil inzitten, goed voetbal was wegens het slechte veld bijna onmogelijk. Ook hadden de teams elkaar behoorlijk in bedwang en dan gaat het zoals zo vaak om het verzilveren van de kansen. Dat onderdeel van het spel hebben wij dit seizoen gewoon goed voor mekaar.

Yorick Zweerink maakte binnen het half uur er twee, de eerste uit een strafschop na een overtreding op Jorrit Visser en de tweede knikte hij keurig binnen uit een corner. Daarna was het Rob van de Graaf die uit een prachtige aanval “de 3-0 scoorde. Op slag van rust kreeg Bargeres wederom een penalty nadat er hands was geconstateerd en ook hier wist Yorick Zweerink uit te scoren. 4-0.

Binnen twee minuten na de rust werd Casper Dorgelo weggestuurd en maakte beheerst de 5-0. Geert Aalderink: ,,Daarna werd het spel wel erg matig en kon BATO ook nog scoren door de bal uit een vrije trap in één keer binnen te schieten. 5-1 We reageerden daar wel weer goed op door gelijk de 6-1 te maken via wederom Casper Dorgelo. 6-1 werd de eindstand ook al schoot BATO nog een keer op de lat en waren er nog wat kansjes over en weer. De uitslag goed, maar het voetbal matig”.