Zwartemeerse Boys wint van rode lantaarndrager

ZWARTEMEER - In de zondag 4e klasse D behaalde Zwartemeerse Boys een simpele overwinning op lantaarndrager KSC. Na een 2-1 ruststand werd de wedstrijd met 4-1 gewonnen. Verrassend was aanvankelijk wel dat KSC, dat tot nu toe alle wedstrijden nog heeft verloren, op voorsprong kwam.

De boys waren vanaf het begin de bovenliggende partij en wisten even voor rust via Marnix Potze op 1-1 te komen en vlak daarop bepaalde Demy ten Velde de ruststand op 2-1. In de 1e helft speelden de boys met een te laag tempo in de opbouw waardoor KSC nog kon meekomen.

Vlak na de thee was het Ian Kieviet die voor een 3-1 voorsprong zorgde en met zijn tweede treffer vlak voor tijd de eindstand op 4-1 bepaalde. Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen Buinen op het programma.