SVBO sluit af met nederlaag bij PKC’83

VOETBAL - Voor SVBO zit het reguliere seizoen erop. De ploeg van trainer Peter Timmer ging op bezoek bij PKC'83 in Groningen en verloor met 2-1.De eerste helft leek zonder doelpunten te eindigen totdat Ronald Gerdes de gasten op voorsprong bracht. In de tweede helft leek SVBO lang onderweg naar de overwinning, maar PKC'83 sloeg in de slotfase alsnog toe en dat was niet helemaal terecht vertelde Timmer.

''We hadden wel een punt verdiend en eigenlijk een overwinning als we de nacompetitie nog hadden willen bereiken, maar het heeft niet zo mogen zijn. In de slotfase kregen we nog een discutabele strafschop tegen waardoor we te weinig kregen. Anderzijds hebben we onze doelstelling gehaald en kunnen we denk ik terugkijken op een goed verlopen seizoen.'' Door de nederlaag staat SVBO op de zesde plek.