SVBO (zat) uiteindelijk met lege handen

BARGER OOSTERVELD - Het is SVBO(zat) niet gelukt om uit de herkansingszone weg te komen. De thuiswedstrijd tegen VAKO werd na een 1-0 ruststand uiteindelijk met 4-2 verloren. Op slag van rust kwam SVBO nog wel op voorsprong via Boy Haitel, maar direct na de thee sloeg VAKO terug, want binnen vijf minuten wist Andre Manzeza een flinke draai aan de wedstrijd tegen met twee doelpunten. 1-2.

Er was nog hoop voor SVBO maar moest toezien hoe Ivar Goedkoop zijn ploeg op een 3-1 voorsprong wist te zetten. Niels Wessels scoorde de 2-3 en was er even weer hoop, maar het werd daarna nog erger. Rob Liewes bepaalde even later de eindstand op 2-4. Voor trainer Jan Moes was het na afloop wel een bittere pil, want zijn ploeg stond voor de derde periode bovenaan met 18 punten uit zes wedstrijden en leek nog de nacompetitie te halen voor promotie.

Jan Moes, een teleurgestelde trainer die zijn trainersloopbaan voorlopig heeft stopgezet, was na afloop heel kort en krachtig in zijn analyse: ,,Wij waren deze middag gewoon niet goed genoeg op het moment dat het er echt op aan kwam.”