Sc Angelslo stapt uit onvrede met scheidsrechter van het veld

EMMEN – De wedstrijd begon overigens voortvarend voor Bargeres, want het kwam al snel op voorsprong. Door telkens kort door te dekken werd het voetballend vermogen van Sc Angelslo lam gelegd. Bargeres wist daardoor drie keer te scoren, zegt trainer Martin Koppenol: ,,Een vloeiende combinatie tussen Casper Dorgelo en Dylan de Graaf was het Coen Tent die beheerst afrondde in de korte hoek. 1-0.

Even later scoorde Sibroo na een snelle vrije trap de 2-0 en een strafschop zorgde nog voor de rust voor een 3-0 tussenstand na een goede eerste helft van Bargeres. Sc Angelslo scoorde ook wel, maar in gele en twee rode kaarten en dat werd de scheidsrechter niet in dank afgenomen. Sc Angelslo besloot om niet meer aan de tweede helft te beginnen en de scheidsrechter de wedstrijd moest moest staken”.

Sc Angelslo trainer Sander Eising reageerde als volgt: ,,We kwamen achter door een communicatie fout achterin. Dat kan gebeuren, maar daarna begon de ellende. Bij de 2-0 werd een overtreding op onze centrale speler gemaakt, maar wij kregen we vrije trap tegen en stond het 2-0 omdat wij niet begrepen wat er gebeurde en de scheidsrechter hier niet voor floot. Nadat wij een overtreding maakten die buiten de zestien werd ingezet kregen we penalty tegen. Nog steeds wilden wij het rustig te houden, maar daarna kregen we continue gele kaarten en met als klap een rode kaart voor een tweed lichte overtreding. Toen waren we er klaar mee, omdat we als we door waren gegaan er geen 7 spelers over waren gebleven. We betreuren het zeker en accepteren de straf en zullen toch door moeten”.

Bargeres had vanaf het begin de beste mogelijkheden en die werden ook gelijk verzilverd. (foto Bennie Wolbers)