Roswinkel wint van Treffers96

ROSWINKEL - Een eerste helft waarin Roswinkel iets beter was zorgden aanvoerder Aaldert van Eck en Rik Haan voor een 2-0 voorsprong bij rust. In de tweede helft werd het van beide kanten rommelig. Uit een hoekschop wist De Treffers de aansluitingstreffer te maken (2-1), maar niet veel later was het wederom Aaldert van Eck die het verschil weer op twee te brengen. 3-1.

De treffer ging hierop va banque spelen om wederom de aansluiting te maken via een vrije trap van good old Marco Philips. 3-2. In de slotfase was er nog een opstootje waarbij een speler van De Treffer met een rode kaart moest vertrekken. Ook trainer Johan Hollen zag een gele kaart voor commentaar op de leiding. Na 95 minuten floot de niet altijd consequent fluitende scheidsrechter Gerding uit Beilen voor de laatste keer.