Weerdinge met zevenklapper langs Titan

NIEUW WEERDINGE – Weerdinge begon de uitwedstrijd tegen Titan scherp en voortvarende want binnen zeven minuten stond het 0-1 voor door een treffer van Vince Jager en een minuut was het Jarne Wolters die vanaf 40 meter de bal over de Titan doelman plaatste. 0-2. Titan kwam daarna beter in het spel totdat Bart Veenstra Vince jager vrij voor doel zette. 0-3.

Titan begon meer tegengas te geven met een bal tegen de lat aan en een afgekeurde goal van Moesker die weer terug na een gebroken enkel. Na een afgeslagen aanval van Titan wist Bart Veenstra middenvelder Jarne Woltman te bereiken, maar die werd binnen de zestien onder uitgehaald door de doelman en Bart Veenstra de toegekende strafschop verzilverde. 0-4 en dat tevens de ruststand. Veenstra scoorde ook nog de 0-5 voordat Titan kon tegenscoren. 1-5. Uiteindelijk bepaalden Kenny Shonowo en Sven Middel via een strafschop de eindstand op 1-7.