SVBC knokt zich terug na grote achterstand

OOSTERHESSELEN - SVBC begon niet al te best aan de wedstrijd. Door het mooie weer of door te veel wisselingen ten opzichte van de vorige wedstrijd. VIOS O profiteerde van de fouten in de verdediging en in de opbouw. Anne Christ: ,,Na de 3-0 kwamen wij terug op 3-1, maar vlak voor de rust werd het nog 4-1. Na de rust brachten wij drie verse krachten in het veld en dat leverde direct de 4-2 op en daarna kwam SVBC terug tot 4-4.

Na opnieuw een achterstand van 6-4 knokte SVBC weer terug tot 6-6 en uit eindelijk werd ook nog de volle buit gepakt met 6-7. Voor beide ploegen nog een hoop te doen voor de start van de competitie! Stan Bijl scoorde drie keer en Stan Bijl en Daan Wassink, Bram Bernsen, Stefan Groen en, Reve Peters scoorden elk één keer. Eindstand 6-7”.