Niels Wessels met zeven treffers goudhaantje voor SVBO zat

Barger OOsterveld - De wedstrijd tegen NWVV begon prima. In het eerste kwartier had SVBO zeker twee, drie keer moeten scoren, maar na een kwartier kwam SVBO op voorsprong via Niels Wessels. Daarna werden we wat slordig en kwam NWVV er sporadisch uit.10 minuten voor rust kregen we de smaak weer te pakken en maakte Niels Wessels ook de 2-0 en 3-0 en dat werd ook de ruststand.

Na rust begon SVBO weer sterk en NWVV pakte een rode kaart in de 50e minuut. En daarna ging het hard, en scoorden de Barger Oosterveld ers 6 keer. Al met al een verdiende overwinning. Voor de rest zit de sfeer er goed in bij het team en hebben volgens Giovanni Akgün heel veel zin om aan de competitie te beginnen.

Het scoreverloop van deze eenzijdige wedstrijd ziet er als volgt uit: Niels Wessels scoorde de 1-0, 2-0, 3-0 en 4-0. Geert Wisman maakte de 5-0 en Niels Wessels de 6-0. Na een rode kaart voor Drazan Jagodic was het de beurt aan Quentin Brands om de 7-0 op het scorebord te laten zetten, maar het slotaccoord was toch weer voor Niels Wessels die met nog twee treffers de eindstand op 9-0 bepaalde.