Veel doelpunten bij Sc Angelslo – NWVV

EMMEN - De 3e bekerwedstrijd die zaterdag op het programma stond tussen SC Angelslo en NWVV is gewonnen door de thuisclub met 6-4. Het 1e half uur had Angelslo de wedstrijd stevig in handen en scoorden ze 3 keer. De 1-0 werd gemaakt door Damiën Ottens die een voorzet van de linkerkant binnenliep. De 2-0 was een strafschop die door Sebas Kroezen werd binnen geschoten nadat Dyon Voskamp werd gevloerd in de 16 meter.

De 3-0 was een goed lopende omschakel moment waarbij Yoran Reinderink de bal op het middenveld veroverde en uiteindelijk de bal via een paar goede passes bij de 2e paal kwam waar wederom Sebas Kroezen de bal binnenliep. Vervolgens liet SC Angelslo het na om de 4-0 en 5-0 te maken. Vanuit het niets werd het 3-1 door een goedlopende aanval van de gasten die werd afgerond door Marko Mihalji.

Na de rust werd het snel 4-1 door Jeroen Smit die na een individuele actie scoorde. Toen was het woord aan Jos de Boer die binnen 2 minuten 2 keer scoorde door attent te zijn bij 2 ongelukkige verdedigende acties van sc Angelslo. Na deze goals werd er nog 3 keer gescoord. Angelslo maakte 2 goals vanaf de linkerkant waarbij Smit 2 keer de bal breed gaf aan Milan Schrage en Sebastiaan Kroezen en NWVV scoorde nog met een mooie dwarrel schot buiten de 16 meter door Jarno Giezen. Al met al een vermakelijke wedstrijd.