CEC maakte in de 2e helft het verschil tegen SCN

ENMMER COMPASCUUM - In de zaterdag 4e klasse F won koploper CEC met 3-1 van SCN. Dani Jansen zorgde op slag van rust voor de 1-0 ruststand en in de 2e helft bepaalden Twan Haitel en Routinier Tomas Been de eindstand op 3-1.

De eerste helft ging verre van gemakkelijk volgens CEC trainer Reinier Pruim. ,,Ja.. dat ging moeizaam maar wij stonden met de rust wel met 1-0 voor door een subtiel balletje van Dani Jansen waarmee het de SCN doelman verraste. Het was allemaal een beetje stroperig van onze kant met weinig beweging. Het kwam er niet echt uit wat wij graag willen laten zien. In de rust hebben wij dat even met elkaar besproken en gezegd dat wij van deze ploeg niet hoeven te verliezen en er zeker wel een tandje hoger geschakeld moet worden”.

Dat gebeurde dan ook, want binnen enkele minuten liep Twan Haitel goed diep op een steekpass van Tom Rengers en maakte vrij voor de keeper geen fout. 2-0. Een kwartier voor tijd wisselde de CEC trainer enkele spelers, maar zag even later dat Danny Kuipers na slecht uitverdedigen de spanning in wedstrijd weer terugbracht door de aansluitingstreffer te maken.

Er moest dus nog een tandje bij geschakeld worden. Nadat CEC eerst nog enkele kansen verprutste was het routinier Tomas Been die met de 3-1 de wedstrijd helemaal in het slot gooide. Daarmee wisten de blauwhemden uit Emmer Compascuum hun ongeslagen status te behouden en gaan nu met een maximale score van 12 punten uit 4 wedstrijden aan de leiding. Komende zaterdag staat de kraker SVBO – CEC op het programma, aanvang 14.30 uur.

Twan Haitel scoort hier de 2-0 terwijl op de achtergrond Mike Grummel de verrichtingen van zijn teamgenoot volgt. (foto Bennie Wolbers)