Verdiende overwinning voor SVBO zat

ELIM - In de zaterdag 4e klasse F begon SVBO matig aan de wedstrijd. Na slecht uitverdedigen kreeg Elim 4 corners en bij de 4 corner was het Wesley Boertien die met een kopbal in de 15e minuut zorgde voor de 1-0 voor Elim. Daarna kwam SVBO beter in de wedstrijd en werd het ook echt beter dan Elim. Na veel mogelijkheden was het Niels Wessels die in de 27e minuut zorgde voor de 1-1. SVBO kreeg nog een aantal kansen om voor rust op voorsprong te komen maar dit lieten ze na.

Na rust was Elim de ploeg die als eerste kansen kreeg op de voorsprong, Elim verzuimde echter om dit te doen. Toen groeide SVBO weer in de wedstrijd, vele kansen werden gemist. In de 65e minuut was het dan eindelijk raak, een verre ingooi van Jelmer Scholtens bereikte Davy Wessels die sterk aan de bal bleef en de bal teruglegde op Boy Haitel die de bal goed inschoot vanaf de 16.

Elim gaf meer ruimtes weg en SVBO bleef degelijk aan de bal en creëerde nog kansen, in de 70e minuut was het Stan Wolbers die met een geweldige volley zorgde voor de 3-1. Dezelfde Stan Wolbers gooide in de 90e minuut de wedstrijd in het slot met een lepe schuiver en bepaalde de eindstand op 4-1. Al met al een terechte overwinning.