Zwaarbevochten zege van Sc Angelslo op Meeden

EMMEN - In de 5e klasse F heeft sc Angelslo na een 2-1 ruststand een zwaarbevochten 3-2 overwinning geboekt op vv Meeden. De beginfase was de wedstrijd aardig in evenwicht en er waren aan beide kanten weinig kansen te noteren. In de 22e minuut kwamen de gasten op voorsprong door Joey Kor die een vrijetrap buiten de 16m prachtig in de kruising schoot. Direct na deze goal scoorde sc Angelslo de gelijkmaker doordat Sander Nijstad na een mooie actie Ali Arslan is stelling bracht en Arslan scoorde de 1-1.

Na 35 minuten kwam sc Angelslo op voorsprong, uiteindelijk was het Damiën Ottens die bekeken de 2-1 binnenschoot. Kort voor rust moest sc Angelslo met 10 man verder doordat Nijstad met rood van het veld werd gestuurd. Na de rust ging vv Meeden op jacht naar de 2-2 en deze viel al vrij vlot. Door niet adequaat te verdedigen kwam de bal wederom bij Joey Kor die beheerst diagonaal inschoot.

Toch was het sc Angelslo die op 3-2 kwam doordat een voorzet voor de voeten van Sebastiaan Kroezen belande en hij deze prima laag binnenschoot. Vervolgens was het voor Angelslo overleven en kwamen ze een aantal keer goed weg en boekte het de 3e zege op rij.

Mijn mening: teleurgesteld dat we het onszelf zo moeilijk hebben gemaakt door weer een rode kaart te krijgen want ik denk als wij 11 tegen 11 hadden blijven spelen we de wedstrijd makkelijk naar ons toe hadden kunnen trekken. Ik ben ook opgelucht dat we dan toch met veel strijd de punten in Emmen hebben gehouden.