WKE’16 wint en Twedo en EHS 85 verliezen

EMMEN - In de zondag 2e klasse G wist WKE16 de uitwedstrijd tegen MVV29 in Harbrinkhoek met 5-2 te winnen. WK 16 opende al snel de score via Jaymie Wessels, maar MVV 29 antwoorde snel. In de 2e helft kreeg MVV 29 al snel een tweede geld kaart en dus rood. Lorenzo Brink maakte daar snel gebruik van door de 1-2 te scoren. Met twee treffers van Matthijs Hensens en Bjorn Plaggenborg liep WKE 16 uit naar een 5-0 voorsprong, maar MVV 29 bepaalde in de eindfase de eindstand op 2-5.

EHS 85 kansloos in Albergen
ALNERGEN - EHS’85 was tegen de Tukkers in Albergen kansloos. De Albergenaren kenden een eenvoudige middag tegen de ploeg uit Emmerschans en wonnen na een 2-0 ruststand met 6-0.

Twedo in Rossum onderuit
ROSSUM - Ook Twedo liep tegen een nederlaag op. In Rossum was RSC met 4-0 te sterk voor de Nieuw Amsterdammers die in de eerste helft op een 2-0 achterstand stonden en ook in de 2e helft twee doel[punten moesten incasseren. Eindstand 4-0.