Weerdinge en Zwartemeerse Boys verliezen

HOOGERSMILDE - Weerdinge moest de punten in Hoogersmilde laten. In de 5e minuut kwamen Weerdingers al op een 1-0 achterstand via Segurobo en even later was het Koning die mannen van Geert Katoen op een 2-0 achterstand zette. Weerdinge bleef gaan voor een goed resultaat en maakte na een uur spelen de aansluitingstreffer via Jarne Woltman maar verder liet Hoogersmilde het niet komen. Eindstand 2-1.

2 keer rood voor Zwartemeerse Boys

Zwartemeerse Boys verloor niet alleen met 2-0 de thuiswedstrijd tegen USV, maar voor de komende wedstrijd ook twee spelers die voortijdig met rood konden vertrekken. Jelle Walda al na een half uur spelen en in de slotfase ook nog Nick Berens. Vlak voor de thee scoorde Ekkelenkamp de 0-1 en in de 82e minuut was het Timo Bijker de eindstand op 0-2 bepaalde