Overzicht amateurvoetbal van zaterdag 5e klasse F

Sc Angelslo wint in Wagenborgen WAGENBORGEN - In de zaterdag 5e klasse F heeft sc Angelslo na een 0-2 ruststand met 2-1 gewonnen van Wagenborger Boys. Er werden flink wat mogelijkheden gecreëerd maar er werd slechts twee keer gescoord waardoor de thuisclub in de wedstrijd bleef. De 0-1 werd gemaakt door Gezim Luli door een voorzet van Joeri van der Tuin prachtig raak kopte. De 0-2 werd gemaakt door Sebastiaan Kroezen die een mooie voorzet van Damin Ottens beheerst raak schoot. Na de rust verzuimde dezelfde Kroezen om de 0-3 te maken en kort daarop werd het zelfs 1-2. In de slotfase lukte het Angelslo niet om de 1-3 te maken, maar werden er ook weinig kansen weggegeven.

Verlies en rode kaarten voor NWVV
HOOGEZAND – In de Zaterdag 5e klasse F verloor NWVV met 3-0 van HSC en zag ook twee spelers met een rode kaart voortijdig naar de kleedkamer gaan. HSC stond binnen tien minuten op een 2-0 voorsprong. Daarna kreeg Milan Duursma rood en even later kreeg ook een speler van HSC rood. Vlak voor de rust zorgde Matthijs Duzzink voor een 3-0 ruststand. Rond het uur kreeg NWVV weer rood en in ondertal was de wedstrijd voor NWVV gelopen.

vv Emmen pakt eerste competitiepunt
EMMEN - Een zwaargehavend Emmen wist een het eerste puntje van het seizoen gepakt tegen BATO. Na een 2-0 Rusland werd het 2-2. BATO was vanaf het begin de bovenliggende partij. Maar het op de counter spelend Emmen wist toch met een 2-0 de rust te halen door twee doelpunten van Maurice Gersonius. Na rust werd het snel 2-1 strafschop waarbij invaller doelman Saber Hendriks kansloos was. Half uur voor tijd werd Pascal Lamain met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd en probeerde Emmen met man en macht de voorsprong te verdedigen. Helaas voor VV Emmen wist BATO 20 minuten voor tijd toch nog de ook wel verdiende gelijkmaker te scoren. Eindstand 2-2.