Overzicht amateurvoetbal in de zondag 3e klasse P

SC Erica pakt drie punten tegen HODO ERICA - In deze 3e klasse P stond de wedstrijd Sc Erica - HODO op het programma en de wedstrijd op Erica werd met 2-0 in het voordeel van de rood-witten s]beslist. Na een doelpuntloze eerste helft waren het achtereenvolgend Pelle de Vries en Syb Lathouwers die voor een uiteindelijke 2-0 overwinning zorgden.

HOVC opnieuw naar winst
HOVC was na winst op Titan ook te sterk voor Beilen. Het werd zondagmiddag in Beilen 0-3. Jesse Arends opende al binnen 10 minuten de score en vijf minuten later was her Gert Middeljans die de wedstrijd al een beetje in het slot zette. Nog voor de thee was het Frank Fokke die eerst tegen een gele kaart aanliep, maar enkele minuten later bepaalde hij wel de eindstand op 0-3.

SVV 04 kan in Pesse geen potten breken
PESSE – De uitwedstrijd van SVV 04 in en tegen Pesse hadden de Schoonebekers zich zeker anders voorgesteld dan met 4-1 verliezen. Binnen een half uur stond het al 2-0 voor Pesse. Bart Moes wist op slag van rust nog wel even de spanning terug te brengen, maar in het laatste kwartier wist de thuisclub nog twee keer te scoren. Eindstand 4-1

Titan en Sweel in evenwicht
ZWEELOO – Titan wist zaterdagavond in Zweeloo maar gedeeltelijk van de 2-1 nederlaag tegen HOVC herstellen, want verder dan een 1-1 gelijkspel wisten de Nieuw Weerdingers niet te komen. Titan wist nog wel op voorsprong te komen via Julian Bruining maar vlak voor tijd was het Tom Tempelman die voor de 1-1 eindstand zorgde.