Overzicht amateurvoetbal in de zondag 2e klasse G

WKE 16 wint op sportpark Grote Geert EMMEN -In de zondag 2e klasse G wist WKE 16 de wedstrijd tegen Dalfsen met 3-2 te winnen. Het was Dalfsen dat halverwege de eerste helft via Rens Brekveld op voorsprong kwam, maar nog voor de thee waren het Matthijs Hensens en Florian Zeqiri die voor een 2-1 voorsprong zorgden. Dalfsen kwam door Joren Rietman nog terug tot 2-2, maar tien minuten voor tijd was het Bjorn Plaggenborg de met zijn treffer de 3-2 scoorde en dat werd ook de eindstand.

Veel doelpunten bij EHS 85 – RSC
EMMEN – EHS 85 had een thuiswedstrijd tegen RSC en vanaf het begin ging EHS 85 voor de winst. Henk Teuben en Wesley Berken zorgden binnen een half uur voor een 2-0 voorsprong. RSC kwam echt snel met een antwoord en wist met twee treffers de stand weer gelijk te trekken. 2-2. EHS 85 stond na een uur spelen op 4-2 via Andrej Alilovic en weer Wesley Berken. RSC scoorde daarna nog een keer, maar EHS 85 won uiteindelijk met 4-3.

Twedo op eigen veld onderuit
NIEUW AMSTERDAM – Twedo wist de thuiswedstrijd tegen Valthermond niet in winst om te zetten ondanks dat het nog voor de thee op 1-0 kwam via Bram Vuuregge. Na de thee waren het de “Mondkers” die de wedstrijd controleerden en via twee treffers van Jordy Oost op 1-2 kwamen en in de slotfase was het Milan Draaijer die de eindstand op 1-3 bepaalde.