SVBO (zat) pakt in extremis verdiend punt.

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse F was SVBO - CEC zaterdagmiddag op papier een mooi affiche voor de supporters. Na een eerste wapenfeit van CEC met een bal voorlangs geschoten door Dylan Snijders, deelde SVBO bijna de hele eerste helft de lakens uit. In de 5e minuut leverde goed doorzetten van Stan Wolbers een penalty op en die werd door Niels Wessels binnen geschoten. 1-0.

Daarna begon SVBO sterker te voetballen, goede combinaties met legio kansen, maar werden niet benut. Stan Wolbers kopte een voorzet rakelings naast en in de 25e minuut was het Niels Wessels die net naast kopte uit een voorzet. Toen trad een voetbalwet in werking en schoot Thomas Been in de 42e minuut een bal vanaf afstand fantastisch in de kruising. Ruststand 1-1. In de tweede helft werd het een wedstrijd met veel kansen over en weer en was het CEC die in de omschakeling een mooie voorzet gaf op Mike Grummel die zijn ploeg op een 2-1 voorsprong wist te zetten.

SVBO speelde daarna alles of niets en het was goudhaantje Mats Dubbelboer in de 89e minuut met een omhaaltje de bal in de bovenhoek plaatste. 2-2. Vlak daarna kreeg Quentin Brands de kans om de wedstrijd nog te beslissen, maar vrij voor CEC doelman Xander van Dijken plaatst hij de bal recht op de CEC doelman.. Het bleef daardoor 2-2 en gezien de wedstrijd misschien ook wel een terechte uitslag.

De mening heeft ook CEC trainer Reinier Pruim: ,,Wij dachten de overwinning binnen te hebben, maar SVBO sloeg toch nog toe. De neutrale toeschouwer heeft genoten van deze wedstrijd tussen twee voetballende ploeg.

Quentin Brands (7) ziet teamgenoot Davy Wessels een kopduel aangaan in de CEC verdediging (Bennie Wolbers)