Overzicht amateurvoetbal in de Weekend 1e klasse G Oost

DZOH haalde uit tegen ATC'65 EMMEN - DZOH bereikte de rust met een 2-0 voorsprong tegen ATC'65 dankzij treffers van Thom Hulshof en Joey Roufs, maar deed er in de 2e helft nog een flink schepje bovenop via Yorick Zweerink (tweemaal) en Tom Hiemstra. Een eigen doelpunt van ATC'65 betekende een kwartier voor tijd de eindstand. DZOH staat nu op de derde plaats en speelt op 2 november uit tegen Achilles'12.

Drenthina speelde gelijk tegen Stevo
EMMEN -
Drenthina kwam in eigen huis al snel op achterstand, maar kwam weer op gelijke hoogte via Aaron Brinks. Daarna kwam Stevo in de 2e helft weer op voorsprong en daar leek de wedstrijd te gaan winnen, maar Sem Nijkamp bezorgde Drenthina in de slotfase alsnog een punt. Drenthina staat op de elfde plek en DZOH op de derde plek. Drenthina speelt zaterdag 2 november uit tegen SVZW

SVBO wint van Bon Boys

BARGER OOSTERVELD - SVBO kwam goed voor de dag tegen het hoger geplaatste Bon Boys en kwam halverwege de eerste helft op 1-0 dankzij een doelpunt van Merlin de Jonge. Daarmee was SVBO er nog niet, want in het begin van de 2e helft trok Bonn Boys de tussenstand weer gelijk. Uiteindelijk kreeg SVBO toch loon naar werken, want na ruim een uur spelen bracht Twan Berends de thuisploeg weer op een 2-1 voorsprong. Spannend werd het daarna nog wel, want pas in de slotfase tekende Emiel Seigers voor de 3-1 eindstand. SVBO staat nu vijfde in de 1e Klasse G. Zondag 3 november is SVBO te gast bij Stevo.