Bakhuizen geen partij voor WKE

BAKHUIZEN - WKE heeft zondagmiddag de bekerwedstrijd tegen vijfde klasser Bakhuizen via een 0-4 ruststand met 8-0 gewonnen. Vanaf het begin af de landskampioen oppermachtig. Henk Bakker opende de score in de 12e minuut terwijl Robert Fik in de 18e en 30e minuut de stand op 0-4 bracht. Witteveen hielp ook nog een handje door in eigen doel de 0-3 te schieten. Na de thee scoorden achtereenvolgend Theo Gennissen(0-5), Erik Eleveld(0-6 en 0-7)en Ferdy de Jonge de 0-8. Het grootste winstpunt van deze middag was ongetwijfeld het optreden van Bj?rn Zwikker. Bj?rn speelde voor het eerst sinds zijn blessure, meer dan een half jaar geleden, weer een hele wedstrijd voor het eerste van WKE. Eindstand 0-8.