Belangrijk weekend voor SVBO

BARGER OOSTERVELD - Voor SVBO staat een heel belangrijk paasweekend voor de boeg. Op dit moment staat SVBO 7e, en dit seizoen loopt niet zo voorspoedig als andere jaren. Wil SVBO dit seizoen nog tot een goed einde kunnen brengen dan zal er uit de komende twee wedstrijden in het paasweekend minimaal 4 punten gehaald moeten worden. Dan is er nog een kans op een goede afloop voor onze geel-zwarten, want op papier heeft SVBO niet een heel zwaar programma meer na dit weekend. Van de 5 resterende wedstrijden die dan gespeeld worden, speelt SVBO 4x thuis. Mocht SVBO dit weekend verliezen, dan is er nog niet veel aan de hand, maar dan is SVBO hoogstwaarschijnlijk wel uitgespeeld voor de prijzen dit seizoen.

Dan heeft SVBO volgend seizoen een herkansing in de eerste klasse, omdat de kans op degradatie heel klein is en er dan wel iets héél geks zou moeten gebeuren als dat voor zal komen. Het belangrijkste dan is dat het team bij elkaar blijft, met misschien een paar versterkingen en dan zal volgend seizoen ongetwijfeld stukken beter gaan, en dan zal SVBO gewoon weer bovenin meedraaien zoals het de afgelopen jaren ook heeft gedaan.

3 April 2010: Stevo - SVBO
Aanstaande zaterdag begint SVBO met een uitwedstrijd tegen Stevo uit Geesteren. SVBO kan dan weer beschikken over aanvoerder Berry Schepers, die afgelopen zondag ontbrak wegens een schorsing. Ook Jeroen Osinga zal weer mee kunnen spelen. De vorige ontmoeting tussen beide teams dit seizoen werd een 2-1 overwinning in het voordeel van SVBO. Dit was toen ook de eerste wedstrijd onder leiding van Herman Scherpen en Rene Grummel.

De twee oefenmeesters hebben sinds hun aanstelling van de 8 competitiewedstrijden maar 1 verloren. Het is te hopen dat SVBO deze reeks voort kan zetten, en zo nog een goede eindklassering kan neerzetten in de competitie. Want de 7e plek is te laag voor SVBO, al moet gezegd worden dat de achterstand op nummer 5 Stevo maar 3 punten is. Stevo heeft dan wel 1 wedstrijd minder gespeeld. Dus zaterdag kan SVBO goede zaken doen bij winst tegen Stevo. De wedstrijd in Geesteren begint om 20.00 uur.

Paasmaandag 5 April 2010: Gronitas – SVBO
Op paasmaandag speelt SVBO wederom een uitwedstrijd. Dan is Gronitas uit Groningen de tegenstander. Tegen Gronitas heeft SVBO dit seizoen nog niet gespeeld, dus er valt nog weinig te zeggen over deze voor SVBO onbekende tegenstander. Gronitas speelde vorig seizoen 2e klasse. De promovendus draait tot dusver een keurig seizoen en staat op de 4e plaats met 24 punten uit 13 wedstrijden. Gronitas heeft afgelopen zondag voor het eerst weer is een thuiswedstrijd verloren sinds een lange tijd. SVBO kan dus een lastige pot verwachten komende maandag. De wedstrijd tegen Gronitas begint om 14.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda