Beloften voor derde keer op rij succesvol

Jong SC Heerenveen/FC Emmen heeft voor de derde keer op rij een overwinning geboekt. Ditmaal was de ploeg van trainer Johnny Jansen te sterk voor Jong NEC. Net als vorige week was ook nu Tarik Elyounoussi de matchwinner. Zijn doelpunt in de 58e minuut bleek voldoende voor opnieuw drie punten. De wedstrijd werd voor duizenden meest jeugdige toeschouwers in het Abe Lenstra stadion gespeeld.
Trainer Johnny Jansen was uiteraard blij met de overwinning, maar niet geheel tevreden over het vertoonde spel. “We hebben gewonnen, maar zeker geen geweldige wedstrijd gespeeld. De eerste twintig minuten van de wedstrijd vond ik ons goed voetballen, daarna hadden we teveel balverlies.” Over de tweede helft was Jansen beter te spreken:

“We hadden het redelijk onder controle maar waren te slordig in de eindpass. Waren we dit niet geweest, dan hadden we de wedstrijd misschien eerder naar ons toe kunnen trekken. De zege was echter verdiend maar het spel was niet groots en ons voetbal kan nog veel beter.'' Tim Siekman speelde een hele wedstrijd terwijl Steven de Blok eveneens een basisplaats had. Hij werd kort voor tijd vervangen door Tamas German.

Jong SC Heerenveen/FC Emmen: Martin Lejsal; Daryl Janmaat, Milan Kopic, Igor Djuric, Tim Siekman; Johnny de Vries (81. Pelé van Anholt) , Tarik Elyounoussi, Rico Wolven; Luciano Narsingh (48. Richard Stolte), Samir Fazli, Steven de Blok (72. Tamas German). 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda