Coach Hans Pullen blijft actief bij Sportclub Zweeloo

ZWEELOO/HARDENBERG ? Hardenberger Hans Pullen (37, foto) is ook na de zomer van 2010 hoofdtrainer van zaterdagvierdeklasser Sportclub Zweeloo. Dat is zaterdag na afloop van zeer waarschijnlijk de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop bekend gemaakt door clubvoorzitter Jan Katerberg. Het seizoen 2010-2011 zal het tweede jaar zijn voor Pullen bij de geelhemden, die met nog negen duels te gaan in 4C Noord even knap als verrassend vierde staan.

In verband met de komst van de topklasse promoveren de eerste vijf clubs direct naar de derde klasse. Juist die prestatie zou een unicum zijn voor de club uit Zweeloo, het kunstenaarsdorp dat in Zuid-Oost Drenthe ligt. Daarnaast spelen de uiteindelijke nummers zes en zeven twee keer tegen elkaar voor een extra plaats in die derde klasse. De verliezer van die dubbel grijpt overal naast.


Sp. Zweeloo is de eerste vereniging waar Pullen werkt als hoofdtrainer. Vorig seizoen was de logistiek medewerker van het Hardenbergse ziekenhuis oefenmeester van zaterdag reservetweedeklasser SV Nieuwleusen 2. De oud-voetballer zette zijn eerste stappen als jeugdtrainer bij VV Bruchterveld, de Overijsselse zaterdagclub die hij ook als speler diende.

Via de A1-junioren van SCD’83 uit Dedemsvaart belandde Pullen als trainer bij het tweede en derde team van diezelfde club. Destijds was de inwoner van Hardenberg ook Technisch Jeugd Coördinator (TJC) bij de zaterdagvoetballers van SCD’83.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda