De avonturen van de jongens van vv Emmen D1

EMMEN - De avonturen van de jongens van vv Emmen D1 (ja ja de amateurs) worden vervolgd. Door een mooie 2e plaats in de 2e dividie F is Emmen D1 geplaatst voor het Volkswagen junior masters voetbaltoenooi. Op 30 december aanstaande wordt in de Amsterdam Arena de eindronde van het Nederlandse Volkswagen Junior Masters voetbaltoernooi georganiseerd. Voor dit toernooi hebben zich 12 teams uit de reguliere KNVB D-pupillen-competitie gekwalificeerd.
Kwalificatiereglement voor nationale finale
Er wordt gekeken naar de resultaten over de eerste 11 wedstrijden (helft van de competitie). Alle hoogst genoteerd teams, niet zijnde Betaalde Voetbal Organisatie (BVO), uit de 2e divisie kwalificeren zich (dit zijn 6 teams) - De beste 4 amateurteams uit de 1 divisie kwalificeren zich aangevuld met de titelverdediger AFC D1 en een team van Z@ppsport

De deelnemers zijn:
* Alphense Boys 1ste divisie A
* AFC Amsterdam 1ste divisie A
* DWS Amsterdam 2de divisie
* vv Spijkenisse 1ste divisie A
* Cortgene/JVOZ 1ste divisie B
* vv Baronie 2de divisie C
* ESA Arnhem 2de divisie E
* Quick '20 1ste divisie C
* vv Emmen  2de divisie F
* vv Alexandria 2de divisie B
* Zappsport Talenten
* UDI '19 of TOP. 2de divisie D 

De winnaar van het toernooi is geplaatst voor de internationale eindronde: de Volkswagen Junior World Masters in Madrid (5-10 mei 2010). Volkswagen is sponsor van de KNVB D-pupillen. Een onderdeel hiervan is een speciale competitie: de Volkswagen Junior Masters. Hierin strijden de D-pupillen-teams om de prestigieuze titel Volkswagen Junior Master ofwel het meest talentvolle (amateur) D-team van Nederland.

|De teams konden zich kwalificeren door goede prestaties in de reguliere D-pupillen-competitie. In totaal hebben zich op die manier twaalf teams geplaatst voor de nationale finale die op 30 december aanstaande plaatsvindt in de Amsterdam ArenA.
Onder de teams zijn AFC D1 uit Amsterdam dat in de afgelopen twee jaar Volkswagen Junior Master van Nederland werd en een team dat is samengesteld door het TV-programma Z@ppsport. In dat programma zijn de ontwikkelingen rondom dit elftal regelmatig te volgen. 

Heilige grond
De winnaar van het toernooi in de Amsterdam ArenA wordt afgevaardigd naar de Volkswagen Junior World Masters in Madrid. Tussen 5 en 10 mei aanstaande speelt dit Nederlandse team tegen D-Pupillenteams die in hun land de nationale Volkswagen Junior Master-titel wonnen. In Madrid worden in totaal 20 D-pupillenteams uit evenzoveel landen verwacht.
De Nederlandse winnaar mag het bijvoorbeeld opnemen tegen concurrenten uit Duitsland, Brazilië, De Verenigde Staten van Amerika, Zweden, Turkije, Turkmenistan, Rusland en Zuid-Afrika. Het eindtoernooi krijgt nog eens een extra dimensie doordat het wordt gespeeld op het terrein van Real Madrid. De finale wordt zelfs gespeeld in het fameuze stadion Santiago Bernabéu. 

Regionale steun
De Nederlandse dealerorganisatie van Volkswagen speelt een actieve rol bij het ondersteunen van de talentvolle D-pupillen.
Zo worden alle D-pupillenteams die aan het nationale eindtoernooi in Amsterdam deelnemen in gloednieuwe Nike-outfits gestoken en krijgt ieder team voor het vervoer van en naar Amsterdam een heuse touringcar ter beschikking. Na afloop van het nationale toernooi, krijgt elk deelnemend team een limited edition Volkswagen Junior Masters tafelvoetbalspel.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda