DVC?59 bekert verder na winst op Old Forward

WILHELMINAOORD ? Door een 1-3 overwinning op Old Forward heeft DVC?59 zich geplaatst voor de derde ronde om de noordelijke districtsbeker. Er zijn nog 32 clubs in de race. Daarvan komen er 8 uit Drenthe. Behalve DVC?59 zijn dat: ACV, KSC, SC Erica, Alcides, HODO, SVBO 2 en WKE. De uitslag doet vermoeden dat DVC?59 een gemakkelijke middag had. De werkelijkheid was anders. Old Forward dat voorlaatste staat in de vijfde klasse had minstens zo veel kansen, maar het maken van doelpunten bleek het grote probleem voor de thuisclub. Erwin Prummel zorgde na een knappe individuele actie van Nick Wanders al na tien minuten voor 1-0. Nog voor rust zorgde Alko Krans voor de gelijkmaker. Nick Wanders met een afstandschot en Martin Doek met een goed genomen vrije trap bepaalden na rust de eindstand op 1-3.