Erica ?86 ? WVV

ERICA - Vanmiddag speelde Erica ?86 in Erica tegen WVV uit Winschoten en verloor met 2-0. WVV begon sterk aan de wedstrijd en cre?erde in de 10de minuut de eerst kans. De spits schoot echter naast. Erica ?86 kon daar in de beginfase weinig tegenover zetten. Dani?l Jagt was de enige die met een schot voor enig gevaar kon zorgen, maar de keeper van WVV kon de bal eenvoudig stoppen. Toch duurde het lang voordat de wedstrijd werd opengebroken. In de 44ste minuut was het raak voor WVV. Na balverlies van Nils Reuvers wist de voorstopper door te stomen. Hij schoot de bal vanaf 20 meter langs Bouke Witvoet. In de tweede helft ging WVV verder met aanvallen.

Al in de 46ste minuut wist de spits van WVV door te brengen, maar Witvoet kon wederom redding brengen. In de 60ste minuut wordt het dan toch 0-2. Een eenvoudig gegeven vrije bal aan de linkerkant van de 16 meter wordt slim op de eerste paal gegeven. De spits van WVV kon de bal bijna ongehinderd binnen tikken.

WVV kreeg na de 0-2 nog kansen op de 0-3, maar wist niet te scoren. Erica ’86 wist nog een keer gevaarlijk te worden via Kevin Reuvers, maar zijn schot werd geblokt door de verdediging van WVV. De 0-2 eindstand was verdient. WVV was de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Volgende week wacht voor Erica ’86 een bekerwedstrijd. In Erica komt VHK op bezoek. (foto's Roel Boelens)