Geen treffers bij SVV?04 ? Bargeres, maar wel periodetitel voor Bargeres

SCHOONEBEEK ? In de zondag 4e klasse C eindigde de derby tussen Bargeres en het op de derde plaats staande SVV?04 in een 0-0 gelijkspel. Daarmee wist Bargeres wel de eerste periodetitel in de wacht te slepen. In Schoonebeek wisten Harm Stuiver en Dennis Schmeier van SVV?04 geen munt te slaan uit de mogelijkheden die Bargeres de thuisclub wel bood. Bargeres kreeg in de eerste helft ??n kansje toen doelman Dennis Bos de bal losliet en Jorrit Visser niet de goede richting aan de bal kon geven.
Ruststand 0-0 en in de tweede helft was SVV’04 de iets beter voetballende ploeg maar Bargeres wist alle aanvallen af te slaan en kreeg ook kansen. Tim Idema en Jorrit Visser vonden alleen maar het zijnet en Leon Smalbil kopte uit een voorzet van Jorrit Visser net voorlangs. Na 90 minuten stond het daardoor nog steeds 0-0, maar Bargeres pakte met deze uitslag wel de eerste periode. Trainer Fokke De Jonge heeft daarmee als promovendus in deze klasse toch al mooi een prijsje in de wacht gesleept.