Jong Heerenveen/Emmen door in beker.

VEENDAM - Dankzij een 1-1 gelijkspel op de Lange Leegte tegen Jong BV Veendam heeft Jong Heerenveen/ Emen zich weten te plaatsen voor de volgende bekerronde. Na de 3-1 overwinning tegen Jong Groningen op 17 augustus had de fries/drentse combinatie voldoende aan een gelijkspel voldoende maar het punt werd met bloed, zweet en tranen voor de poorten van de Veendammer "hel" weggesleept.
De thuisploeg had het beste van het spel en kwam, nadat Emmenaar German Tamas een dot van een kans had gemist, in de 40e minuut op 1-0 door een prachtige vrije trap van Martijn van der Laan.

Na de thee had Jong Heerenveen/Emmen de zaken beter op orde maar in de 53e minuut kreeg Tim Siekman zijn 2e gele (en dus rode) kaart. 

Jong Veendam wist zich echter geen raad met de overtalsituatie en kreeg uiteindelijk de deksel op de neus. De amper ingevallen en A-junior Kenny Otigba scoorde in de 90e minuut de zwaarbevochten 1-1.  

Opstelling: Bangma, Schijjf, Lazaro, Wolven, Siekman, de Vries, Akouili ( 67e Huntink), van Anholt, Narsingh, Tamas (83e Otigba) en Wakker (75e Valpoort
).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda