Jong Oranje in het FC Emmen stadion

EMMEN - Weet u het nog? Woensdag 26 maart 2008, 18.00 uur, Oranje boven, Foppe en de jongens van Foppe, een uitverkocht stadion en alles en iedereen in Oranje sferen, om ??n minuut voor zes klonk het Wilhelmus door de stadionspeakers, wat een sfeer en wat een beleving. Was u erbij? Op vrijdag 4 september aanstaande om 19.30 uur speelt Jong Oranje opnieuw in het FC Emmen stadion en ditmaal tegen Jong Finland. Het gaat hier om de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK en natuurlijk gaat Jong Oranje zich kwalificeren want aan ons zal het niet liggen.

Leuke aanbieding
U kunt erbij zijn op vrijdag 4 september aanstaande. En we hebben een superleuk arrangement voor u en uw relaties. We verwachten u om 16.30 uur op het stadionplein. Vervolgens kunt u genieten van een Italiaans buffet op een spannende, geheime locatie maar leuk is het zeker. Waarbij wij ook nog eens de eerste twee rondjes voor onze rekening nemen.

Jan de Jonge (oud trainer FC Emmen en De Graafschap en hoofd van onze voetbalacademie) schuift ook aan en praat u bij over Jong Oranje, de opstelling, de misschien nu nog onbekende talenten, de trucjes van Oranje en hun tactiek. Vervolgens kunt u vanaf de hoofdtribune bekijken of Jan de Jonge u op het goede spoor heeft gezet. In de rust en na afloop van de wedstrijd is er koffie/thee of een drankje in het FC Café (spelershome). Dus alle ingrediënten voor een leuk avondje Jong Oranje zijn aanwezig.

Bestellen
U kunt arrangementen bestellen (dus hoofdtribunekaart, Italiaans buffet, twee drankjes en toegang tot het FC Café met hapjes na afloop), voor € 65,- inclusief BTW per arrangement via monique.beringen@fcemmen.nl. Maar zorg dat u er snel bij bent want vol = vol en we hebben slechts 200 arrangementen beschikbaar.

Natuurlijk bent u erbij! De Jong Oranje talenten zijn niet mis hoor! Leroy Fer (Feyenoord), Diego Biseswar (Feyenoord), Siem de Jong (Ajax), Daryl Janmaat (sc Heerenveen), Vurnon Anita (Ajax), Nacer Barazite (Arsenal), Daley Blind (Ajax en zoon van…), Jeffrey Bruma (Chelsea), Mitchell Donald (Ajax), Marvin Emnes (Middlesbrough), Tim Krul (Newcastle United), Nicky Kuiper (FC Twente), Kelvin Leerdam (Feyenoord) en Leonard Nienhuis (FC Groningen). Toptalenten dus en…… gewoon te bewonderen in het FC Emmen stadion.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda