Klazienaveen overklast Onstwedder Boys

KLAZIENAVEEN ? In de zondag 4e klasse C liet koploper afgelopen zaterdag geen spaan heel van Onstwedder Boys. Na een ruststand van 2-0 eindigde deze ongelijke strijd in een 5-0 zege voor de oranjehemden. Patrick Bloemberg opende in de 7e minuut de score via een vrije trap vanaf de zijlijn over een meter of dertig ineens in de verre hoek schoot. Even later kwam Iwan Lambers namens de thuisploeg op over links goed door en scoorde vakkundig de 2-0. Patrick Bloemberg was nog voor rust dichtbij de 3-0.
Hij speelde de bal langs de uitgekomen doelman René Jonker, maar de bal werd door Nick Wagenaar naast het lege doelgetikt worden. Patrick Bloemberg mocht in de 52e minuut een vrije trap nemen en de bal verdween langs de muur in de verste hoek. 3-0. Invaller Martin Buurss scoorde even later de 4-0 met een schuiver via de binnenkant van de paal. 4-0. Iwan Lambers zag vlak voor tijd Harm Jan Wilzing iets te zacht terugspelen, pikte op en schoot de 5-0 eindstand binnen.