Koploper Klazienaveen wint weer

Koploper Klazienaveen wint weer ALTEVEER - Koploper Klazienaveen heeft de uitwedstrijd tegen VVAK met 2-0 gewonnen. De nummer vijf van de competitie gaf voor rust goed partij, maar het was Klazienaveen dat in de 42e minuut op voorsprong kwam via een treffer van Iwan Lambers na een goede combinatie met Nick van der Sleen. Een gevoelige tik voor de gasten uit Hoogeveen niet meer te boven. Na de thee was het Klazienaveen dat de wedstrijd in zijn greep had, maar VVAK vocht voor wat het waard was maar Klazienaveen hield het achterin goed gesloten. In de 77e minuut gooide Klazienaveen de wedstrijd helemaal op slot toen Patrick Bloember zijn ploeg op een 2-0 voorsprong zette via een strafschop na een overtreding van VVAK binnen de zestien. De mannen van trainer Otto Halmingh namen hiermee weer drie belangrijke punten mee naar Klazienaveen.