Leonardo pas na winterstop inzetbaar voor FC Emmen 04-12-2009

VOETBAL - FC Emmen kan pas vanaf 1 januari beschikken over haar nieuwste aanwinst Leonardo. Al anderhalve maand lang probeert de Drentse club de vrijgave van de vleugelspeler vanuit zijn geboorteland Brazili? te krijgen, maar tot nu toe nog altijd zonder succes. "We hebben alles geprobeerd, maar lopen steeds weer tegen een ander probleem aan. We wachten nu tot de transferwindow wordt geopend. Doodzonde en heel erg frustrerend, maar het is niet anders", aldus FC Emmen-trainer Harry Sinkgraven een dag voor de krachtmeting met Volendam.

De uitwedstrijd in Volendam betekende voor Emmen de ommekeer. Na de keiharde 6-0 nederlaag in Noord-Holland kende Emmen een periode waarin het beter voetbalde en ook de broodnodige punten pakte. Maar na een aantal aardige weken zitten de rood-witten weer in zwaar weer. Vorige week vrijdag werd nog wel - gelukkig - gewonnen van Eindhoven, maar afgelopen maandag tegen Veendam ging ploeg van Sinkgraven weer kansloos onderuit.

De trainer van FC Emmen kan in de thuiswedstrijd tegen Volendam weer beschikken over Kevin Görtz en Arjen Bergsma, maar daar staat tegenover dat Sjors Paridaans ontbreekt. De centrale verdediger liep in het duel tegen Veendam een zware hersenschudding op. Sinkgraven moet het verder doen zonder de geblesseerden Wesley Wakker, Erik van der Ven en Jannes Wolters. Ook de Braziliaanse spits Pedro Beda is afwezig. Hij zit zelfs niet bij de selectie. Niet vanwege een blessure, maar omdat zijn motivatie te wensen overlaat.

Emmen - Volendam is een duel tussen de nummers 17 en 14 in de Jupiler League en staat onder leiding van Michel Winter. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda