Nieuwe website Voetbalvereniging Roden

RODEN - Gisteravond is, tijdens de jaarvergadering van Voetbalvereniging Roden, de nieuwe VV Roden website www.vvroden.nl ?gelanceerd?. De toegankelijke website heeft een heldere zoekstructuur gekregen en bevat een schat aan informatie over de meer dan 70 jaar oude vereniging. De voetbalvereniging heeft hiermee een grote stap vooruit gemaakt in de informatievoorziening naar eigen leden maar zeker ook naar externen die informatie over de VV Roden zoeken.

Naast de standaard informatie over de organisatie van de vereniging wordt de site voortdurend gevoed met de meest actuele gegevens, activiteiten en ontwikkelingen binnen de vereniging. Zo is de laatste stand van zaken mbt het programma en wedstrijduitslagen direct via de de site op te vragen.

De VV Roden site is een site van de leden voor de leden. Leden van de vereniging worden daarom actief bij de vulling van de website betrokken. Blader je door het fotoalbum dan krijg je een aardig beeld van de historie van de voetbalvereniging. Leden en oud leden worden opgeroepen om gedigitaliseerde (oude) kampioensfoto’s naar de redactie te sturen. Hiermee wordt de galerij der VV Roden kampioenen aangevuld.

De website wordt gesponsord en is ontworpen door Nick Blaauw van BBP reclame te Roden. De basiskleuren zijn zwart-wit, de kleuren van VV Roden. De verdere invulling gebeurt samen met de leden van de vereniging. Het bestuur van VV Roden hoopt dat de nieuwe website veel wordt bezocht en de portaal wordt voor de Voetbalvereniging Roden . 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda