Nipte nederlaag voor SVBO

BARGER OOSTERVELD ? In de zondag 1e klasse F liep SVBO op eigen veld in de wegens carnaval verplaatste wedstrijd tegen een nipte 1-0 nederlaag tegen DIO Groningen op. De Groningers kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong door een treffer van Jordi Streidelmeijer. SVBO had niet echt een antwoord op het snelle effectieve spel van de mannen van trainer Michel van Oostrum. Pas in de laatste tien minuten wisten zij een aantal mogelijkheden uit te spelen maar de Groninger doelman wist van geen wijken Terwijl DIO Groningen op een tweede plaats staat wordt het voor SVBO toch zaak om punten te pakken.

SVBO spits Mark Heijenen probeert aan te leggen maar krijgt weinig ruimte

Sunno Dekker, een toonbeeld van inzet, kon de wedstrijd ook niet naar zijn hand zetten. (ZIe ook fotoboek)