Nipte overwinning voor NWVV

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 6e klasse E speelde NWVV uit Nieuw Weerdinge zaterdagmiddag op haar eigen sportpark tegen Wildervank en de mannen van trainer Jan Wardenburg wonnen dit duel nipt met 1-0. De gasten uit Wildervank hadden aanvankelijk wel het betere van het spel, maar echte kansen wist het zich niet te cre?ren. De eerste helft werd er dan ook niet gescoord. Echte kansen werden er door beide partijen ook niet uitgespeeld. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid. NWVV kreeg meer vat op het spel van de mannen uit Wildervank

In de 72e minuut was het dan toch nog raak uit een van de sporadische doelrijpe kansen in  deze wedstrijd. Remko Boers scoorde de naar later winnende treffer. In het laatste kwartier was het vooral NWVV dat door keihard knokken de wil had om te winnen. Gescoord werd er niet meer en kon NWVV de zo gekoesterde 1-0 overwinning veilig stellen.(zie ook fotoboek)