Ongeslagenreeks SVV;04 duurt voort

SCHOONOORD - SVV ?04 domineerde tegen KSC in het merendeel van de wedstrijd. De 0-0 bij rust was tien minuten na rust snel vergeten. Voordat KSC er erg in had stond het 0-2. Na de 0-2 wordt de wedstrijd grimmiger en vallen er nog een aantal kaarten, waaronder een rode voor KSC. Uiteindelijk eindigt de voor de neutrale toeschouwer vermakelijke wedstrijd in 1-4.

Het eerste kwartier domineert SVV ’04. Binnen twee minuten is er een kans van Frank Schoemakers. Er wordt veel gecombineerd en KSC komt er niet uit. Vele kansen zonder gevolg. Dennis Schmeier en Ruud Klingenberg missen net het laatste beetje kracht om het af te maken. Na dit kwartier begint KSC er ook uit te komen.

Na een half uur is er een goede kans voor KSC, Sander Schuiling kan zijn hoofd er net niet goed tegen krijgen. Ruud Klingenberg verlaat geblesseerd het veld, Marco van der Veen valt in. KSC ruikt mogelijkheden en dringt SVV ’04 wat verder terug. Een knappe omhaal van Sander Schuiling resulteert in een corner. Vijf minuten voor rust is SVV ’04 weer gevaarlijk, Frank Schoemakers schiet net over op aangeven van Harmen Stuiver.

Na de rust komt SVV ’04 frisser uit kleedkamer en creëert gelijk kansen. Binnen vijf minuten is een voorzet van Marco van der Veen op Dennis Schmeier het gewenste resultaat, 0-1. Nog vijf minuten later schiet Joost Hindriks de 0-2 binnen vanuit de tweede linie. Daarna volgen er verschillende charges op Frank Schoemakers waarop Paul Sibum het veld moet verlaten. Aanvoerder Jeroen Neuhaus ontvangt nog geel voor bemoeienis.

De verdediging van KSC laat hierna gaten vallen en Dennnis Schmeier wederom trefzeker door een steekpass van Marco van der Veen de vrije hoek te kiezen. 0-3. In 85e minuut geeft Kjeld Spithoven vanaf de middellijn een splijtende assist op Harmen Stuiver, de verzorgt de 0-4. KSC heeft nog één wapenfeit in de tweede helft, na een keurige solo van Sander Schuiling wordt de bal afgegeven op Jans Nijboer die de 1-4 binnen schuift.  Man of the Match werd  Frank Schoemakers

Opstelling: Dennis Bos, Frank Klaassen, Hielke Jan Meppelink, Gerwin Wesselink, Kjeld Spithoven, Ruud Klingenberg (30. Marco van der Veen), Joost Hindriks, Frank Schoemakers (82. Ron Hulscher), Dennis Gommer (60. Stephan Bos), Harmen Stuiver, Dennis Schmeier.