Oring baas in eigen huis tegen Schoonebeek: 2-0

ODOORN - Ook bij Oring was men niet tevreden met de positie op de ranglijst en de vele praatkaarten. Trainer v.d.Wildenberg had dat zijn team de afgelopen week scherp ingewreven. Collega-trainer Sijbom besteedde weer vele uren aan de puzzel om tot een kansrijke opstelling te komen. Maar liefst 6 spelers waren absent door schorsing en blessures. Vanaf de aftrap zat Oring er fel op; het troefde Schoonebeek af in de duels en schakelde snel om tot aanvallend gericht veldspel. Het overwicht leverde tig corners, ingooien en vrije ballen op. Maar ook stelde het Schoonebeek in de gelegenheid om te counteren.

Bij één van deze counters had Schoonebeek de score kunnen openen. In de 25e minuut legde Michel Tienstra de bal breed op Richard Heijne, diens schuiver werd echter uit het doel gegleden door een Oringverdediger. In de 50e minuut zwichtte Schoonebeek, Sander Zikken gleed bij de 2e paal de 1-0 binnen.

In de 70e minuut werd een voorzet van Johan Bos gemist door de Oringverdediging, Edfrin Silvania schrok er dermate van dat hij met rechts links naast prikte. Oring bleef met een behoorlijke portie inzet en fysiek surplus knokken voor de eindzege. Deze kwam dan ook in de laatste minuut definitief en verdiend tot stand, Mark van Bergen strafte een slippertje in de Schoonebeekverdediging af, 2-0

Scoreverloop:
50 min: 1 – 0 Sander Zikken
90 min: 1 – 1  Mark van Bergen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda