Overtuigend SVV ?04 wint gemakkelijk

NIEUW DORDRECHT - SVV ?04 speelt DVC ?59 in negentig minuten geheel van de mat. De score is er ook naar, SVV ?04 wint overtuigend met 0-5 in Nieuw Dordrecht. Het zien van het voetbal maakte de toeschouwers het weer enigszins vergeten. Gelijk in het begin is SVV al gevaarlijk, Harmen Stuiver kopt net naast op voorgeven van Joost Hindriks. In de eerste helft domineert SVV overduidelijk, drie grote kansen van onder andere Dennis Schmeier en Ruud Klingenberg worden niet omgezet in een doelpunt. Martin Doek van DVC komt in snelle uitbraak nog alleen op Dennis Bos af, deze redt.

In de 24e minuut valt dan het doelpunt waar SVV op wachtte, een vrije bal van Joost Hindriks wordt in de kluts als laatste door Dennis Schmeier geraakt. Een fout in de verdediging van DVC zorgt ervoor dat Dennis Schmeier Harmen Stuiver kan vrijzetten voor de keeper. 0-2. Net voor rust zijn er van beide kanten nog grote kansen, Dennis Schmeier speelt wederom Harmen Stuiver aan voor de keeper en Martin Doek kan niet profiteren van een inschattingsfout in de verdediging van SVV.
Gelijk na rust drukt SVV, DVC ver terug. Na vijf minuten valt de 0-3.

Drie man van SVV staan naar schatting twee meter buitenspel, maar er mag doorgespeeld worden. Dennis Schmeier voor open goal tekent de 0-3. Harmen Stuiver moet het veld geblesseerd verlaten, zijn vervanger is Dennis Blaauwgeers. Er volgen nog weer verschillende kansen voor SVV. In de 70e minuut geeft Ruud Klingenberg de bal na een leuke actie op de achterlijn voor op Dennis Schmeier die op de volley de bal in de lange hoek werkt.

Tien minuten later wordt Dennis Blaauwgeers onderuit gehaald in de zestien, Dennis Schmeier neemt de strafschop. Binnenkant paal 0-5. Dennis Bos pakt een corner een paar minuten voor tijd van een knap schot van Niels Trip uit de tweede lijn. Dennis Schmeier en Dennis Blaauwgeers verzuimen in de blessuretijd nog om de score verder uit te bouwen.

Man of the match: Joost Hindriks.
Opstelling SVV'04: Dennis Bos, Frank Klaassen, Michel Kerkdijk, Gerwin Wesselink, Ron Hölscher (Kjeld Spithoven), Ruud Klingenberg, Joost Hindriks, Frank Schoemakers (Marco van der Veen), Dennis Gommer, Harmen Stuiver (Dennis Blauwgeers) en Dennis Schmeier.